Sarung Tangan HaptX Haptic G1 daripada $4,500


Jika anda sedang mencari cara untuk menikmati rendaman tambahan apabila menggunakan pengalaman Realiti Diperkukuh atau Realiti Maya. Anda mungkin berminat untuk mengetahuinya HaptX Anda kini menerima pra-pesanan untuk sarung tangan sentuhan generasi terkini. The Sarung Tangan Sentuh G1 Tersedia untuk prapesanan secara berpasangan pada harga tunggal $5,495 atau dalam set empat atau lebih pasang pada harga $4500 Pasangkan mengikut keperluan anda.

a Kit Pembangunan Perisian HaptX Haptic Gloves Ia tersedia untuk pembangun dengan semua yang mereka perlukan untuk memberikan aplikasi sentuhan yang realistik. The HaptX SDK Ia dioptimumkan untuk kegunaan perusahaan dan industri serta menampilkan pemalam teras untuk Unreal Engine dan Unity, serta API C++.

Ciri-ciri baru telah diperkenalkan dalam generasi terbaru SDK Termasuk maklum balas getaran lanjutan untuk mensimulasikan tekstur permukaan mikro; Nod ROS membolehkan pengendali bot jauh untuk berkomunikasi Sarung Tangan HaptX G1 kepada robot jauh untuk kawalan semula jadi dan tepat bagi kesan akhir robotik; dan ciri berbilang pemain haptik “terobosan”, yang membolehkan berbilang pengguna bekerja dalam persekitaran maya yang sama dan merasakan perkara yang sama, tanpa mengira lokasi fizikal.

Sarung Tangan HaptX Haptic

“Dengan HaptX Gloves G1, kami membolehkan semua organisasi mendapat manfaat daripada kaedah sentuhan bertenaga kami,” kata Jake Rubin, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif HaptX. “Sentuh ialah asas kepada teknologi antara muka manusia-mesin generasi akan datang, dan peluangnya tidak berkesudahan.” HaptX Gloves G1 memanfaatkan kemajuan dalam sains bahan dan teknologi pembuatan terkini untuk menyampaikan sarung tangan sentuhan pertama yang sesuai dengan sarung tangan tradisional.

Jari, tapak tangan dan pergelangan tangan sarung tangan lembut dan fleksibel untuk memberikan ketangkasan dan keselesaan tanpa had. Tersedia dalam empat saiz (kecil, sederhana, besar dan lebih besar), sarung tangan ini menawarkan kesesuaian dan prestasi terbaik untuk semua tangan dewasa. Di dalam sarung tangan terdapat beratus-ratus penggerak mikrobendalir yang melincirkan kulit anda secara fizikal, jadi apabila anda menyentuh dan berinteraksi dengan objek maya, semuanya terasa nyata.”

Sumber: HaptX

Difailkan di bawah: Berita Reka Bentuk, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *