Satu lagi pandangan pada iOS 16.2 beta 1 (video)


Apple baru-baru ini mengeluarkan ios 16.2 beta 1 kepada pembangun dan juga telah mengeluarkan sekumpulan beta lain termasuk iPadOS 16.2 beta 1, watchOS 9.2 beta 1 dan macOS Ventura 13.1 beta 1.

Semua beta baharu ini telah dikeluarkan kepada pembangun setakat ini, dan kami juga menjangkakan untuk melihat beta awam baharu juga. Pengeluaran versi beta baharu ini datang hanya sehari selepas keluaran satu set kemas kini utama.

Semalam kami menonton video beta 1 baharu iOS 16.2 dan kini kami mempunyai satu lagi video, ini daripada Zollotech dan kami mendapat butiran lanjut tentang kemas kini perisian baharu ini.

Seperti yang dapat kita lihat daripada video, kemas kini perisian ini akan membawa beberapa ciri baharu kepada iPhone, versi beta baharu ini disertakan dengan kemas kini modem yang direka untuk meningkatkan kualiti panggilan dan ketersambungan.

Memandangkan ini hanyalah beta pertama dalam siri ini, ia akan mengambil sedikit masa sebelum versi terakhir perisian dikeluarkan. Kami boleh menjangkakan sekumpulan beta tambahan sebelum keluaran akhir tiba. Kami menjangkakan Apple akan mengeluarkan iOS 16.2 sama ada pada bulan November atau awal Disember. Sebaik sahaja kami mempunyai beberapa butiran tentang tarikh keluaran, kami akan memberitahu anda.

Sumber dan kredit imej: Zollotech

Difailkan Di Bawah: Apple, Apple iPhone
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *