Saya mencuba pembersih vakum tanpa wayar dengan dua bateri, tetapi ia tidak mempercepatkan proses pembersihan


Memotong kord dan kebebasan untuk berkeliaran di semua peringkat rumah adalah salah satu sebab utama untuk membeli salah satu vakum tanpa wayar terbaik. Kami peminat jenis pembersih hampagas ini, bukan sahaja kerana kami tidak suka membongkok, tetapi juga kerana kami suka betapa serba boleh, ringan dan mudah digunakan.

Pembersih Vakum Tanpa Kord Black Friday

Sekadar makluman, jika anda ingin membeli pembersih vakum tanpa wayar, kini mungkin masa yang sesuai untuk mula membeli-belah. Tawaran Black Friday masih berminggu-minggu lagi, dan kami menjangkakan untuk melihat beberapa tawaran Black Friday yang hebat dilancarkan tidak lama lagi. Anda juga mungkin melihat beberapa tawaran vakum di Black Friday Dyson, jika anda sanggup berbelanja secara berbelanja. Untuk pilihan yang lebih berpatutan, kami juga menjangkakan banyak tawaran penyapu Black Friday Shark. Kedua-dua jenama ini sangat dicari untuk pembersih vakum tanpa wayar yang sangat berbaloi untuk diperhatikan.

Walaupun pembersih vakum tanpa wayar hebat, masa beroperasi ialah salah satu perkara utama yang kami uji — dan salah satu perkara pertama yang kami lihat dalam semua spesifikasi yang kosong. Masa jalan ialah berapa lama bateri akan bertahan sebelum ia memerlukan pengecasan lain. Tiada apa-apa yang lebih menjengkelkan daripada pembersih vakum yang berhenti untuk kehabisan semasa anda membersihkan permaidani di tingkat atas, atau apabila anda hampir selesai membuang serbuk ke dalam tin habuk kereta yang diletakkan di atas jalan. Ini adalah masalah remeh berbanding beberapa daripada mereka sudah tentu, tetapi apabila anda mati dalam vakum yang tidak disambungkan kepada kuasa elektrik semasa tugas pembersihan, ia adalah masalah yang sama.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *