Scores DxOMark Galaxy S8 Lager dan Google Pixel

Posted on

Zoals zo vaak heeft gezegd dat de Samsung Galaxy S8 brengt geen verhoogde specificatie camera is vrij aanzienlijk in vergelijking met zijn voorganger, de Galaxy S7. Dat bleek toen de Galaxy S8 alleen in staat om een ​​score van 88 punten yangartinya DxOMark positie te bereiken onder HTC U11 en Google Pixel en nog steeds equivalente Galaxy S7.

Toch kunnen we niet zomaar zeggen dat deze smartphone heeft een camera die slecht. Galaxy S8 heeft een zeer goede autofocus, witbalans nauwkeurig, met minimale geluidsniveaus meer dan S7 Edge.

Galaxy S8 DxOMark testers toonde geen problemen met de belichting of kleur. Wanneer er in een hoog contrast situaties zal HDR automatisch inschakelen en smartphones genereren van foto-opnamen waren een beetje te fel. Maar dit is niet een probleem, omdat de meeste gebruikers, zoals de foto’s die op die manier.

Camera Samsung Galaxy S8 ook indrukwekkend wanneer deze moet belangrijke momenten vast te leggen in een plaats met weinig licht. Het resulterende beeld is helder, duidelijk details, maar dit is alleen wanneer het object en de camera is in rusttoestand. Wanneer er weinig beweging, de mogelijkheid van het beeld is niet perfect.

Galaxy videobeelden S8 kreeg ook erkenning van DxOMark. Er is een aanzienlijke stijging ten opzichte van de Galaxy S7 in termen van stabilisatie van de videoband. De verbetering is het duidelijkst bij het opnemen van de stand bewegende shots en weinig licht, maar soms zichtbare verschuiving bij pannen het videoframe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *