Serasi dengan sarung Pixel 7 oleh Incipio seperti yang diluluskan oleh Google


Incipio mempunyai sejarah panjang membangunkan kes yang memastikan peranti anda selamat. Barisan sarung Pixel 7 tahun ini melakukan perkara itu sambil melengkapkan beberapa bahagian terbaik telefon dengan sarung Incipio Grip dan Duo.

Sarung Pixel 7 dan 7 Pro daripada Incipio

Kes Cengkaman Incipio

Sarung Grip itu sendiri diperbuat daripada “bahan kitar semula molekul” dengan salutan antimikrob untuk memberikan perlindungan tambahan untuk bakteria. Pada kedua-dua belah terdapat sekumpulan pemegang kecil yang membantu anda memegang telefon dengan lebih baik, walaupun ia pastinya mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri. Di dalam setiap sudut terdapat juga satu set kurungan untuk perlindungan tambahan dari jatuh. Mereka membantu kes menyerap kejutan.

Pixel 7 mempunyai reka bentuk yang unik – tidak ada keraguan tentang itu. Masalahnya ialah banyak pengeluar sarung mengambil pelbagai langkah untuk menyepadukan tali kamera dengan lancar ke dalam badan sarung.

Dengan Sarung Cengkaman, Incipio melakukan tugas yang luar biasa untuk memasang tali kamera Pixel 7 dengan sempurna ke dalam sarung, menjadikannya seperti logam dalam tali kamera dan plastik meleleh menjadi satu bahagian. Terdapat bezel pada kedua-dua hujung logam, melindunginya daripada titisan, walaupun tiada apa yang melindungi tali kamera daripada kecederaan langsung, seperti mana-mana kes.

Setakat yang anda boleh rasa, beg Grip terasa enak di tangan. Pemegang seolah-olah membantu dengan geseran, walaupun ia boleh menjengkelkan dari semasa ke semasa bergantung pada sama ada anda mempunyai masalah deria. Butang kelantangan dan butang kuasa sangat sentuhan dan boleh diklik, dan tiada apa yang salah dengannya.

Beg Incipio Duo

Tidak seperti sarung Grip, Duo diperbuat daripada dua lapisan plastik yang berasingan. Lapisan dalam adalah bahan yang lembut dan menyerap hentakan manakala lapisan luar adalah cangkerang yang keras. Kes itu bertujuan untuk mengambil hampir apa-apa kesan, dan reka bentuk dua lapisan menjadikannya berlaku.

Duo mempunyai jenis tupang yang sama secara dalaman seperti sarung Grip, serta salutan antimikrob yang sama. Perkara yang anda tambahkan dalam perlindungan ialah bampar di sudut bawah, yang membantu Pixel 7 berada di luar permukaan serta mengambil bahagian belakang yang terjatuh dahulu.

Penampilan keseluruhan sarung Pixel 7 Duo daripada Incipio sungguh hebat. Sarungnya terasa kukuh di tangan, dan lapisan luar plastik menambah jumlah cengkaman yang baik tanpa tergelincir. Pada kedua-dua peranti, sarungnya agak nipis dan tidak menambah banyak pukal, walaupun sarung Pixel 7 Pro Duo nampaknya lebih nipis hanya kerana tepi melengkung skrin. Selain itu, butang ini sangat mudah untuk diklik, dan ia adalah ceri di atas.

pemikiran terakhir

Walaupun barisan Pixel 7 Incipio tidak begitu luas, kedua-dua sarung Grip dan Duo patut diperiksa. Grip mempunyai kekuatan dan keliatan yang membuatkan anda berasa yakin bahawa peranti anda tidak akan rosak tanpa perlawanan. Kes Duo nampaknya tidak dapat dikalahkan sepenuhnya, tetapi ia menawarkan banyak perlindungan tanpa sebarang kebimbangan sama sekali. Kedua-duanya diperakui Dibuat untuk Google dan ia sesuai seperti yang anda jangkakan. Tajuk ini juga bermakna anda boleh mempercayai dengan munasabah sama ada cara.

Daripada kedua-duanya, saya secara peribadi lebih suka kes Duo. Reka bentuk minimalis dan warna merah kelihatan sangat cantik dengan Pixel 7 dalam Obsidian. Anda boleh merebut Grip dalam warna biru dan hitam, dan Duo dalam warna merah dan hitam. Kedua-dua kes berharga agak berpatutan dengan kes Grip berharga $44.99 dan Duo pada $34.99.

Sarung Pixel 7:

Sarung Pixel 7 Pro:

Lagi kes Pixel 7:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *