Simulator Penerbangan VelocityOne Rudder – Alat Geeky


Pantai Penyu memperkenalkan yang baru Kelajuan: kemudi tunggal Direka bentuk untuk menyediakan kawalan yang lebih tepat ke atas permainan dan pengalaman simulasi penerbangan. Serasi dengan PC Windows, konsol Xbox Series X | S dan Xbox One, kemudi memerlukan pengawal Universal VelocityOne Flight untuk berfungsi pada konsol Xbox.

pada $300 Kelajuan: kemudi tunggal Kini tersedia untuk pembelian dan ciri a Konfigurasi dua pedal sesuai untuk menerbangkan pesawat ringan dan berat.Pedal mempunyai hab kemudi licin dan penderia kesan dewan tanpa sentuh pada semua paksi untuk pergerakan bendalir dan hayat produk yang dilanjutkan. Brek pembezaan membolehkan selekoh ketat dan kawalan brek landasan yang tepat, manakala spring boleh tukar ganti serta lebar dan bentuk pedal boleh laras memberikan realisme tambahan sama ada anda menerbangkan pesawat ringan, pesawat penumpang berat atau jet pejuang.

“VelocityOne Rudder ialah langkah seterusnya dalam komitmen kami untuk memberikan pemain simulator penerbangan pengalaman kawalan penerbangan yang moden dan realistik menggunakan teknologi terkini,” kata Jurgen Stark, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Turtle Beach Corporation. “Daripada gerai kami di RIAT dan Miramar Air Shows kepada kit simulasi penerbangan dalam talian – komuniti penerbangan awal telah memberi reaksi yang sangat menggalakkan terhadap pedal baharu kami. Kami sangat teruja untuk berada di barisan hadapan dalam but semula perkara yang perlu diharapkan oleh pengguna dalam aksesori permainan simulasi penerbangan berkualiti tinggi .”

helm simulator penerbangan

Gandar kemudi ultra licin: Paksi tunggal kembali ke tengah memberikan ketepatan geseran licin ke hadapan dan ke belakang untuk kawalan arah yang tepat. Galas linear bebas geseran membolehkan operasi lancar, tepat dan bebas penyelenggaraan. Dua set spring kemudi yang boleh ditukar ganti menyediakan kebolehlarasan tambahan untuk rasa yang sempurna.
Brek pembezaan: Pedal brek bermuatan spring memberikan kawalan yang tepat terhadap brek bertar, atau bantuan stereng apabila menekan satu pedal pada satu masa.
Pedal Boleh Tukar: Dua set pedal boleh ditukar ganti mudah ditukar dan memberikan lebihan realistik untuk pesawat ringan atau pedal gaya kapal terbang.
Lebar Pedal Boleh Laras: Lebar pedal boleh laras menampung pelbagai jenis pengguna dan jenis pesawat. Selain itu, apabila tidak digunakan, jejak boleh laras menyediakan storan yang mudah.
Kapak Tepat, Tahan Lama: Penderia kesan Dewan Tanpa Sentuhan pada semua paksi menyediakan data ketepatan tinggi dan hayat produk lebih lama berbanding potensiometer standard.
Penyelesaian pemasangan stabil: Casis logam tahan lama dengan pad getah dan cengkaman permaidani di bahagian bawah menyediakan tapak yang stabil pada pelbagai jenis permukaan dan mempunyai lubang pra-gerudi untuk pemasangan kekal dalam kokpit sedia ada.
Keserasian PC Universal: Palamkan kabel USB-C 2 meter ke USB-A terus ke komputer anda untuk menambah Kemudi VelocityOne pada persediaan sedia ada anda.
– Ambil Penerbangan di Xbox: Tekan butang mod untuk beralih daripada PC ke Xbox Series X | S & Xbox One menggunakan kabel pas-lalu yang disertakan. Memerlukan Sistem Kawalan Universal Penerbangan VelocityOne untuk berfungsi pada konsol Xbox.

Sumber: Pantai Penyu

Difailkan di bawah: Berita Permainan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *