Sky semakin serius tentang esportSky memanfaatkan perkhidmatan jalur lebar rumah Gigafast 900Mbps gentian penuh untuk memainkan peranan utama dalam dunia esport.

Perkhidmatan jalur lebar gentian penuh, yang menjamin 600Mbps dan membolehkan pengguna menyambungkan lebih daripada 120 peranti secara serentak, akan menyokong usaha pasukan dan organisasi Guild eSports yang berpangkalan di London.

Guild, yang dimiliki oleh bekas kapten bola sepak England, David Beckham, akan menggunakan Gigafast di pusat persembahan esports di Shoreditch yang bergaya.

Sky mengatakan bahawa “kepantasan yang boleh dipercayai, mengubah permainan” akan memberikan pemain profesional Persatuan “kelebihan semasa mereka belajar untuk berlatih dan bersaing dalam talian.” Bersama-sama, pasangan itu akan mendorong peluang yang lebih besar untuk wanita dalam sukan esport, dengan Guild mengeluarkan pasukan Liga Roket yang semua wanita baharu untuk membina kejayaan pasukan Valorant yang semuanya wanita semasa.

Rory Moran, pengarah perkongsian global di Guild Esports, berkata: “Perkongsian penting ini dibina berdasarkan visi kejayaan bersama dan komitmen untuk memajukan sektor e-sukan ke hadapan, melalui inisiatif yang menyokong wanita dalam permainan. Perkongsian ini bukan sahaja mewakili kejayaan Guild setakat ini dan rancangannya untuk masa depan, tetapi ia juga merupakan bukti kepada nilai yang menjadi teras kami.”

Terdapat juga pertandingan eksklusif untuk pelanggan Sky Broadband. Sky berkata terdapat 17 juta pemain bermain lebih daripada tujuh jam seminggu di UK, dengan penyertaan dalam permainan kompetitif terus berkembang. Sky berkata ia mahu melakukan sukan esport seperti yang dilakukannya kepada industri TV di UK, dengan revolusi satelit lebih 30 tahun lalu.

Stephen van Rooyen, Naib Presiden Eksekutif Sky UK dan Eropah dan Ketua Pegawai Eksekutif UK berkata: “Sky telah mengubah cara keluarga menonton TV, dan kini kami mahu mengubah pengalaman permainan. Dalam sukan, setiap saat penting, jadi gentian penuh jalur lebar Sky akan menjadi ideal untuk ibu pejabat permainan Guild. Kepantasan dan kebolehpercayaan, ciri-ciri perkhidmatan jalur lebar Sky, akan memberikan pasukan Persatuan dan pemain di seluruh negara kelebihan berbanding persaingan.”

Kelajuan Gigafast Sky adalah 25 kali lebih pantas daripada pilihan gentian standard mereka, yang keluar pada 36Mbps, bermakna terdapat banyak lebar jalur untuk permainan dan penstriman pada masa yang sama. “Gigafast membolehkan anda memuat turun permainan dan menyimpan kemas kini permainan besar pada masa yang sama, di setiap bilik,” kata Sky dengan berani pada pelancaran perkhidmatan itu pada April tahun ini.

Kelajuan mengubah permainan ini datang pada kos £55 sebulan untuk 18 bulan pertama, tetapi untuk rumah yang paling sibuk, ia kekal sebagai salah satu pilihan terbaik di luar sana untuk Brits.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *