Sky Stream dilancarkan di UK pada 18 Oktober


Sky telah mengumumkan bahawa ia akan melancarkan peranti Sky Stream baharunya di UK mulai 18 Oktober.

Sky Stream baharu akan berfungsi sama seperti Sky Glass, membawa UI Sky Glass ke mana-mana TV dan memberi anda pada asasnya semua yang anda dapat dengan Sky Glass TV pada mana-mana TV.

Stephen van Rooyen, Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif, UK dan Eropah, “Sky sentiasa mencipta semula pengalaman TV dan menyampaikan kandungan terbaik – ​​tetapi ia tidak selalu tersedia untuk semua orang. Tiada masa yang lebih baik untuk melancarkan inovasi terbaru kami dengan Platform Sky Glass – sama ada anda ingin menstrim House of the Dragon, Gangs of London atau Stranger Things, Sky Stream mempunyai semuanya. Ini adalah cara yang paling mudah dan berpatutan untuk menggabungkan Sky TV dan Netflix, memberikan pengguna nilai yang mereka sedang mencari sekarang.”

Sky akan menawarkan peranti itu dengan kontrak 18 bulan dengan harga £26 sebulan atau pelan bergulir 31 hari dengan bayaran £29 sebulan. Jadi, anda boleh mendapatkan peranti, Sky Ultimate TV dan Netflix Basic.

Terdapat pakej tambahan yang boleh anda beli di atas termasuk Sky Cinema, Sky Sports, BT Sport dan banyak lagi. Terdapat yuran persediaan £39.99 pada pelan 31 hari dan yuran persediaan £20 pada pelan 18 bulan.

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang Sky Stream di Sky pada pautan di bawah, dan ia akan tersedia di UK mulai 18 Oktober 2022.

Sumber Syurga

Difailkan di bawah: Berita Teknologi, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *