Snapdragon 8 Gen 2, Chipset Qualcomm Paling Anyar Nampilake Deteksi Ray lan WiFi 7



TRIBUNNEWS.COM – Qualcomm wis ngenalake chipset paling anyar, Snapdragon 8 Gen 2.

A dandan kacathet saka chipset paling anyar Qualcomm yaiku introduksi ray tracing lan konektivitas WiFi 7.

Iki tegese Snapdragon 8 Gen 2 bakal nampilake visual game seluler sing luwih nyata liwat teknologi ray tracing.

Dikutip saka laptopmag.com, teknologi ray tracing ing smartphone ora ana sing anyar.

Ing taun 2021, chipset Samsung Exynos 2200 wis nggawa pelacak sinar AMD.

Ing sawetara wulan, Snapdragon 8 Gen 2 bakal teka ing telpon Android saka macem-macem merek kalebu Xiaomi, Honor, Asus, Samsung, Sony.

Pelacakan sinar kanthi cepet hardware wektu nyata bakal teka ing Snapdragon 8 Gen 2 liwat fitur Snapdragon Elite Gaming.

Pangguna bakal diwenehi visual sing luwih nyata nalika main game ing ponsel.

Iki tegese prilaku lampu, bayangan, bayangan lan cahya mlaku ing game bakal luwih akurat.

Waca uga: Qualcomm Resmi Ngluncurake Chipset Premium Snapdragon 8 Gen 2

Dipilih saka gizchina.com, Snapdragon 8 Gen 2 duwe nomer model SM8550-AB.

Adreno GPU anyar janji Snapdragon 8 Gen 2 duwe kinerja 25 persen sing luwih dhuwur kanthi efisiensi 45 persen sing luwih dhuwur.

GPU pisanan sing ndhukung Vulkan 1.3 bakal teka karo OpenGL ES 3.2.

GPU iki uga bakal ndhukung resolusi QHD + nganti 144 Hz utawa 4K nganti 60 Hz, tampilan eksternal nganti 4K ing 60 Hz uga teknologi HDR 10+ lan Dolby Vision.

Waca uga: Cara Ngaktifake Ray Tracing ing Minecraft PC lan Xbox Series X/S Game

Snapdragon 8 Gen 2 Spesifikasi Teknis





Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *