Specificaties Dual-camera OPPO R11 onthuld!

Posted on

Sinds het dragen van de jargon camera telefoon, OPPO ziet er heel ambitieus om apparaten met camera mogelijkheden die opvallen, zowel voor als achter camera’s mee te nemen. Na de succesvolle presentatie van een serie Expert selfie smartphone, nu richten op dubbele achterwielen camera die zal worden vrijgegeven smartphone.

De dual-camera smartphone te worden vrijgegeven door de OPPO is R11. Deze smartphone is voor het eerst te zien in een tv-commercial in China in april. Totdat uiteindelijk gisteren (18/05) R11 OPPO stop in AnTuTu dus sommige kern specificaties onthuld.

oppor11

En vandaag (19/05), OPPO bracht twee nieuwe officiële teaser om het vermogen van R11 te beschrijven. De eerste teaser in de vorm van posters met de afbeelding van twee camera modules die er bestaan ​​op een smartphone. Er is ook een beschrijving van de nummers 2000 en 1600 beschrijven de resolutie van 20 MP (tele) en 16 MP (groothoek).

Grote dual-camera-configuratie mogelijkheden zal de nieuwste functies onlangs in de MWC 2017, dat is 2x lossless zoom geïntroduceerd brengen. Terwijl de teaser poster gedrukt de beelden van zoommogelijkheden R11 vorm uitzicht over de stad zowel de camera’s met vele gebouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *