Star Trail ngamimitian pangwangunan dina 10 Pebruari


Béta kabuka sci-fi dumasar péngkolan pamungkas miHoYo badé ngamimitian prelude RPG Honkai: Dunya Interstellar Diumumkeun ku PCIOS sareng pamekar Android dina 10 Pebruari. Langganan ayeuna sayogi dina situs wéb resmi dina kaulinan.

Ieu tinjauan kaulinan sareng béta katutup anu terakhir ti miHoYo:

Honkai: Dunya Interstellar mangrupa kaulinan peran-maén fantasi spasi anyar nampilkeun lalampahan ka dunya unexplored vast. Kaulinan nampilkeun sistem tempur dumasar péngkolan intuitif, peta anu ageung kalayan éksplorasi dungeon, midangkeun ngarengsekeun teka-teki, sareng carita immersive, anu ngahiji ngabentuk wirahma interstellar anu pinuh ku kejutan sareng pangalaman anu pikaresepeun, gema di jagat raya!

Di alam semesta ieu, aya [Aeons], perwujudan tina hukum alam semesta, bisa mindahkeun kalawan bébas antara dunya tanpa wates ngagunakeun sababaraha gaya primal. Galaksi ieu ngeusi rupa-rupa dunya kalayan pamandangan sareng carita anu unik.Anu [Aeons] Adhering kana kapercayaan sorangan pikeun ngajajah alam semesta.protagonis implanted [Stellaron]Mimitian perjalanan dina Star Express sareng sakelompok panumpang anu ngaku gaduh warisan spiritual [the Trailblaze].maranéhanana baris leumpang ieu jalan babarengan [Aeons] Pikeun ngajajah alam semesta.

Dina béta katutup anu terakhir, pamaén bakal tiasa ngalaman carita asal-usul di stasiun ruang angkasa Huerta, teras ngajalajah Jarilo-VI sareng Xianzhou Luofu, dua tujuan utama kalayan budaya sareng bentang anu béda: Jarilo-VI, planét tiris, sahingga nganapigasi. galaksi, aya countless mysteries jeung bahaya beku handapeun lapisan és ngantosan panalungtikan salajengna. The Xianzhou Luofu anu debut mangrupa raksasa Armored milik Alliance Xianzhou, salah sahiji faksi pangkuatna sarta boga pangaruh di jagat raya. Salaku eureun kadua tina Éksplorasi Agung, Luofu di Xianzhou, kalawan cityscape bustling sarta wangunan megah, heralds ekspedisi salajengna pinuh ku imajinasi Oriental, sarta tegangan antara rupa-rupa kakuatan aya dina verge of megatkeun kaluar!

Salian ngajajah dunya, mendakan misteri, sareng janten babaturan sareng karakter, panaratas ogé tiasa ngabentuk tim opat jalma sorangan tina sababaraha karakter anu tiasa dicoo sapertos Bailu, Yanqing, Qingque, sareng Tingyun. Pamaén tiasa ngasah kaahlian tempur anu unik sareng nyanghareupan sababaraha jinis lawan kalayan sistem tempur dumasar péngkolan anu pikaresepeun.Tambih Deui, urang bakal nyandak katingal di béta katutup final Honkai: Dunya Interstellar Larapkeun fitur midangkeun anyar sapertos mode co-op, misi pendamping, adu tembak, sareng seueur deui.

FAQ lengkep pikeun tés béta katutup anu terakhir sayogi di dieu.

Lalajo trailer anyar di handap. Pariksa set anyar Potret layar dina galeri.

The Last Closed Beta Trailer: A Space Comedy

Inggris

Jepang

Koréa Kidul

tradisional Cina



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *