Storan SSD Luaran SanDisk Pro PRO-G40


SanDisk telah memperkenalkan SSD PRO-G40 Profesional baharu, menjadikannya tersedia dalam kedua-duanya Kapasiti storan 1 TB dan 2 TB Ia datang dengan waranti terhad selama lima tahun. The Storan Luar SSD PRO-G40 Penyelesaian ini direka untuk menyediakan pengguna dengan penyelesaian yang mudah dan fleksibel yang menawarkan kecekapan yang hebat berbanding yang lain di pasaran. Terima kasih kepada sistem SSD luaran Keserasian mod dwi Dengan kedua-dua Thunderbolt 3 (40 Gbps) dan USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) melalui satu port.

Storan SSD Luaran

  • Keserasian dwi-mod dengan hos Thunderbolt 3 (40Gbps) dan USB 3.2 Gen 2 (10Gbps) melalui satu port memudahkan kerjasama merentas peranti untuk kecekapan maksimum.
  • Paparan baharu ini menampilkan kelajuan ultra pantas sehingga 2,700MB/s bacaan dan 1900MB/s dengan antara muka Thunderbolt 3 (40Gbps). Pindahkan 50GB dalam 30 saat atau kurang dan kuasakan walaupun beban kerja yang paling sukar. Teras aluminium sejuk menarik haba dari pemacu dalaman untuk membantu mengekalkan kelajuan pemindahan ultra-pantas dari semasa ke semasa.
  • SSD PRO-G40 menampilkan penutup profesional yang sedia untuk sebarang pengembaraan dan memberikan kuasa premium yang boleh anda rasai. Reka bentuk ultra-tahan lama dengan rintangan habuk/air IP68, rintangan remuk sehingga 4000lbs, dan rintangan jatuh sehingga 3m membantu ia membawa unsur-unsur hampir ke mana-mana untuk ketahanan yang unggul.

“SSD PRO-G40 baharu menghapuskan masalah yang kita semua alami sebelum ini: mengambil kabel USB-C atau komputer yang salah untuk peranti Thunderbolt 3 atau USB kami,” kata Hector Sandoval, Naib Presiden Pemasaran Produk, Harga dan Perisian di Western digital. . “Dengan menyokong kedua-dua antara muka dan termasuk kabel yang berfungsi, pemacu ini membolehkan pencipta bekerjasama dengan cekap merentas peranti tanpa perlu risau tentang membawa peralatan yang betul atau mengurangkan prestasi mampan sambil mereka terus menghasilkan kandungan yang memberi kesan yang menyokong dunia kita.”

Sumber: WD

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *