Sumpah Menjadi Deepwood (Edisi ke-2)


Shadowborne Games kembali di Kickstarter untuk mengeluarkan edisi kedua permainan papan pengembaraan yang sangat baik Bahagian dalam Kayu Dalam. Membina versi pertama, pasukan reka bentuk kini telah mempertingkatkan mekanik permainan yang menawarkan pengembaraan fantasi epik untuk 1-4 pemain untuk anda nikmati.

Giant Beasts menampilkan jalan cerita yang direka dengan baik dan pertemuan yang berlangsung dari 90 hingga 120 minit. Dicipta untuk pemain berumur 14 tahun ke atas, pengalaman koperasi membolehkan anda meneroka dunia misteri dan keindahan menggunakan peta interaktif, miniatur dan pertempuran sebelah menyebelah. Jika anda menyokong versi pertama permainan, anda akan gembira mengetahui bahawa pakej peningkatan yang tersedia untuk pembelian pada harga hanya $15 telah dibuat untuk menyediakan akses kepada semua penambahbaikan dalam versi baharu yang diperhalusi. Ikrar awal kini tersedia untuk projek menarik dari sekitar $125 atau £111 (Mengikut kadar pertukaran semasa).

Bahagian dalam The Deepwood 2nd Edition

Shadowborne Games membiayai permainan papan pertama mereka “Oathsworn: Into The Deepwood” pada November 2019. Tidak lama selepas itu dunia digemparkan oleh pandemik global dan krisis perkapalan, tetapi terima kasih kepada pasukan profesional industri yang berdedikasi, komuniti membantu dan penolakan mutlak untuk berputus asa – Tidak kira apa – semua cabaran telah diatasi dan lebih 12,000 salinan telah berjaya dihantar kepada penyokong mereka.”

Jika kempen crowdfunding Oathsworn Into The Deepwood berjaya meningkatkan sasaran ikrar yang diperlukan dan projek itu terus disiapkan dengan lancar, penghantaran dijangka di seluruh dunia sekitar Oktober 2023. Ketahui lebih lanjut tentang projek bersama Oathsworn Into The Deepwood. Video promosi di bawah.

Sumpah Menjadi Deepwood (Edisi ke-2)

“Sekarang, kempen baharu untuk permainan asal ini sendiri telah disediakan untuk menjadi lebih mudah. ​​Tanpa pembangunan untuk menyelesaikan permainan dan semua templat dan banyak fail sedia untuk digunakan, kami sepatutnya mempunyai pelayaran yang lancar melalui proses pengeluaran yang singkat. Dan seterusnya dipertingkatkan dengan fakta bahawa kami sekali lagi bekerjasama dengan Salah seorang peneraju industri dalam pengeluaran (Panda Manufacturing) yang telah membuktikan kualiti kerja mereka berkali-kali.”

“Dari segi menyelesaikan sesuatu, tahun lepas kami berusaha membina rangkaian yang sangat cekap. Untuk itu, kami menghabiskan banyak masa untuk menyediakan sebanyak mungkin kemungkinan, tetapi dengan keadaan di Ukraine dan kemelesetan yang menjulang di banyak negara , mungkin selalu ada kes yang melampau boleh menyebabkan kelewatan.”

Untuk senarai lengkap semua usaha awal yang tersedia, objektif lanjutan, mod tambahan dan spesifikasi kejuruteraan untuk permainan papan pengembaraan koperasi, pergi ke halaman kempen crowdfunding Sumpah Into The Deepwood rasmi dengan melawati pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Permainan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *