Tablet Windows Durabook R8 Lasak $1,249


Jika anda berada di pasaran untuk tablet Windows, anda mungkin berminat dengan tablet 8 inci baharu yang dikuasakan oleh pemproses Intel Core generasi ke-12 yang Durabook lancarkan minggu ini. The Durabook R8 Tablet ini kini boleh dibeli pada harga $1,249 dan disertakan dengan jaminan kerosakan tidak sengaja selama tiga tahun.

Tablet R8 menampilkan skrin LCD 8-inci yang menawarkan resolusi 1280 x 800 piksel kepada pengguna, telah diuji jatuh dari 6 kaki, dan diperakui MIL-STD-810H dan MIL-STD-461G. Pilihan ANSI C1D2 yang diperakui IP66 kalis habuk dan air juga tersedia. Tablet ini mempunyai berat 1.9 paun dan dilengkapi dengan sambungan wayarles Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E dan Bluetooth 5.2.

Tablet Windows

Apabila menjalankan pilihan dalam kalangan pemilik sistem pengendalian Windows 10 atau 11 Pro 64-bit, mereka juga mempunyai pilihan pemproses Intel Core i7-1250U (generasi ke-12) dengan vPro™ (cache 12M, sehingga 4.7GHz, 2P +8E teras), pemproses Intel Core i5-1230U (generasi ke-12) dengan vPro (cache 12M, sehingga 4.4GHz, teras 2P + 8E) atau pemproses Intel Pentium Gold 8500 (cache 8M, sehingga 4.4GHz, sehingga 4.4GHz, teras 1P + 4E). Setiap CPU boleh disokong dengan sehingga 16GB memori LPDDR4x dan storan disediakan dalam bentuk 128GB NVMe PCIe SSD sebagai standard dengan 256, 512 atau 1TB PCIe SSD.

“Dengan mengambil kira kuasa bateri yang berterusan, R8 boleh beroperasi selama 8 jam pada bateri utamanya yang boleh diganti, memastikan pekerja profesional dalam bidang itu kekal produktif. Bagi mereka yang perlu bekerja lebih lama, bateri berkapasiti tinggi dengan hayat bateri sehingga 16 tersedia. Bateri jam tangan dan jambatan sebagai pilihan, membolehkan pekerja profesional menggunakan tablet merentasi berbilang syif tanpa perlu berhenti dan mengecas.”

Dengan reka bentuknya yang unik untuk pelbagai aplikasi dan senario, R8 menawarkan kefungsian muktamad dengan keupayaan penyesuaian tanpa had. Ia menampilkan beberapa modul pengembangan bersepadu untuk pelbagai cara untuk mendapatkan dan memindahkan maklumat semasa dalam perjalanan. Alat tambah pilihan termasuk pembaca kod bar, pembaca kad pintar, pembaca RFID (NFC), pembaca jalur magnetik, port bersiri, port RJ-45 dan port USB 3.2 tambahan. “

Sumber: Durabook

Difailkan di bawah: Berita Tablet, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *