Tawaran Akses Awal Perdana ini mengurangkan Motorola Edge 2022 kepada $500


Amazon menawarkan diskaun hebat untuk beberapa telefon pintar terbaik di luar sana sekarang. Kami telah menyerlahkan banyak daripada mereka di sini di XDA, tetapi kami fikir perjanjian Akses Awal Perdana ini pada Motorola Edge 2022 juga patut diberi perhatian khusus. Anda boleh membeli Motorola Edge 2022 yang tidak berkunci pada harga $500 sahaja untuk masa yang terhad. Ini adalah $100 lebih murah daripada harga biasa, yang menjadikannya lebih mudah bagi kami untuk mengesyorkan telefon khusus ini berbanding beberapa pilihan lain dalam segmen ini.

    Motorola Edge (2022)

    Motorola Edge (2022) ialah salah satu telefon premium kelas pertengahan terbaik yang boleh anda beli di AS, dan pada masa ini ia boleh didapati pada harga diskaun.

Motorola Edge 2022 ialah telefon kelas pertengahan premium yang menawarkan beberapa ciri menarik untuk harganya. Kami melihat ciri seperti pengecasan tanpa wayar, bateri 5,000mAh yang besar dan panel OLED 144Hz 6.6 inci. Ia juga mendapat markah lulus dalam beberapa jabatan lain termasuk prestasi dan kamera, jadi tidak banyak yang perlu dikeluhkan. Ia juga menyokong 5G dan berfungsi dengan hampir semua pembawa di AS, jadi ia benar-benar telefon terbaik untuk dipertimbangkan berbanding dengan banyak pilihan lain di luar sana.

Motorola Edge 2022 didatangkan dengan cipset MediaTek Dimensity 1050 bersama 8GB RAM, storan 256GB dan bateri 5000mAh dengan pengecasan 30W. Ia juga dilengkapi dengan Android 12 di luar kotak, dan Motorola menjanjikan tiga kemas kini Android penuh, yang bermakna ia akhirnya akan melihat Android 15. Bagi optik, Edge 2022 mempunyai kamera utama 50MP bersama-sama dengan kamera sudut lebar 13MP dan penderia kedalaman. Dengan resolusi 2 megapiksel. . Kami mempunyai lebih banyak butiran tentang kamera bersama-sama dengan beberapa sampel dalam siaran langsung Motorola Edge 2022 kami, jadi pastikan anda menyemaknya.

Jika anda mempunyai sedikit lagi ruang untuk berbelanja secara berbelanja, anda juga boleh melihat Motorola Edge Plus 2022 yang boleh menjadi milik anda dengan hanya $700 sekarang. Ia menawarkan pengalaman yang lebih baik dengan cip Snapdragon 8 Gen 1, sistem kamera canggih dan banyak lagi.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *