Tawaran: Anker PowerCore 10000 . Pengecas Mudah Alih


Kami mendapat tawaran hebat mengenai Pengecas Mudah Alih Anker PowerCore 10000 di Tawaran Alat Geek minggu ini.

Pengecas Mudah Alih Anker PowerCore 10000 boleh didapati di Geeky Gadgets Deals hanya $25.99 dan terdapat dalam empat warna, merah, putih, hitam atau biru.

Pengecas Mudah Alih Anker PowerCore 10000, Salah satu Bank Kuasa 10000mAh Terkecil dan Ringan, Pek Bateri Ultra Padat, Pengecas Telefon Teknologi Pengecasan Berkelajuan Tinggi untuk iPhone, Samsung dan Banyak Lagi.

  • Kelebihan Anker: Sertai lebih 50 juta orang yang dikuasakan oleh teknologi terkemuka kami.
  • Sangat padat: Salah satu pengecas mudah alih 10000mAh terkecil dan paling ringan. Ia menyediakan kira-kira tiga setengah caj untuk iPhone 8 atau dua setengah caj untuk Galaxy S8.
  • Pengecasan berkelajuan tinggi: PowerIQ eksklusif Anker dan VoltageBoost bergabung untuk memberikan pengecasan terpantas yang mungkin untuk mana-mana peranti. Qualcomm Quick Charge tidak disokong.
  • Keselamatan Diperakui: Sistem keselamatan Ankers MultiProtect memastikan perlindungan lengkap untuk anda dan peranti anda.
  • Apa yang Anda Dapat: Pengecas mudah alih Anker PowerCore 10000, kabel USB Mikro, kantung perjalanan, panduan alu-aluan, jaminan 18 bulan tanpa kebimbangan kami dan perkhidmatan pelanggan yang mesra. Kabel USB-C dan kabel Lightning untuk iPhone/iPad dijual secara berasingan

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran hebat ini pada Pengecas Mudah Alih Anker PowerCore 10000 di Kedai Tawaran kami di pautan di bawah.

Dapatkan tawaran ini>

Difailkan Di Bawah: Tawaran
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *