Tawaran Pixel 7 menjimatkan untuk prapesanan binaan Google terbaharu


Semua tawaran terbaik hujung minggu ini kini bersedia untuk memanfaatkan diskaun prapesanan pada telefon pintar siri Google Pixel 7 dengan sehingga $ 200 Dalam Kad Hadiah Amazon yang digabungkan. Kemudian, bagi mereka yang tidak menyukai versi Google terkini, Pixel 6 Pro bermula 400 dolar Kemudian ia juga menyertai paras terendah sepanjang masa pada Samsung Galaxy Z Flip 4 daripada $851. Tekan lompat ke semua itu dan banyak lagi yang terkini 9to5Mainan rehat tengah hari.

Tawaran prapesanan Google Pixel 7 / Pro dilancarkan

Semalam, Google secara rasmi mengeluarkan penutup daripada telefon pintar siri Pixel 7 baharu, dan kini anda boleh menjimatkan kedua-dua perdana baharu. Dengan ihsan Amazon, anda boleh mendaftarkan Pixel 7 Pro 5G 128GB yang tidak berkunci $899 Dengan gabungan kad hadiah sebanyak $200. Dengan mendepositkan kredit $200 untuk mendapatkan tawaran terbaharu Google, ini ialah tawaran terbaik yang tersedia untuk mereka yang tidak berdagang dalam peranti dan ia adalah yang paling hampir dengan anda akan mendapat diskaun tunai untuk beberapa waktu. Dikemas dalam reka bentuk yang dikemas kini yang masih menawarkan saiz skrin 6.7-inci QHD+ 120Hz yang sama seperti sebelum ini, Pixel 7 Pro hadir sebagai peranti paling berkebolehan Google. Reka bentuk yang dikemas kini juga termasuk susunan kamera baharu di bahagian belakang telefon, yang ditumpukan pada sensor utama 50MP, lensa ultra lebar 12MP dan keupayaan telefoto 48MP. Semuanya dikuasakan oleh cip Tensor G2 generasi kedua baharu, lengkap dengan storan 128GB dan 12GB RAM. Kami juga memecahkan semua butiran dalam liputan pelancaran kami.

Penjimatan kad hadiah yang sama juga digunakan pada Google Pixel 7 baharu, dengan Amazon menawarkan model 128GB untuk $599 Dengan kredit $100 dalam pembayaran. Ini bukanlah promosi yang besar seperti Pixel 7 Pro, tetapi ia masih membolehkan anda mendapat sedikit penjimatan pada hari pelancaran. Pixel 7 hadir dengan banyak penambahbaikan yang sama seperti rakan sejawatannya yang lebih besar, berpusat pada paparan FHD 6.3 inci yang kini menampilkan kadar penyegaran 90Hz yang lebih pantas dengan kecerahan puncak 1,400 nits. Terdapat banyak prestasi yang sama seperti Tensor G2, serta susunan kamera belakang dwi-sensor yang dilengkapi dengan reka bentuk yang dikemas kini. Anda juga mendapat idea yang lebih baik tentang perkara yang diharapkan daripada liputan pelancaran.

Bukan peminat Pixel 7 Pro? Pixel 6 Pro Google bermula pada $400

Jika anda bukan peminat terbaharu dan terhebat yang ditawarkan oleh jenama itu, beberapa diskaun terbaik yang tersedia setakat ini tersedia pada telefon pintar utama generasi terdahulu Google. Mendahului Amazon, Pixel 6 Pro 128GB dibuka kuncinya $650. Anda akan membayar $899 secara tetap, dengan Tawaran Hari Ini menawarkan kadar kedua terbaik dengan potongan $249. Mereka yang tidak keberatan untuk mengaktifkan telefon pada pembawa boleh memanfaatkan lebih banyak penjimatan dengan menggunakan fail 400 dolar Harga jualan berakhir di Best Buy.

Walaupun ini kini merupakan telefon pintar generasi sebelumnya, Pixel 6 Pro Google masih dikuasakan oleh cip Tensor dalaman dan disokong oleh beberapa spesifikasi utama yang lain. Terdapat skrin AMOLED 6.7-inci pada 120Hz yang dilengkapi dengan storan dalaman 128GB dan 12GB RAM, serta hayat bateri sepanjang hari yang disokong oleh sokongan pengecasan pantas. Lihatlah susunan tiga kamera 50MP di sekeliling belakang, dan anda sedang melihat telefon berkeupayaan penuh. Selami ulasan langsung kami untuk mendapatkan maklumat lanjut, kemudian tatal ke bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Bahagian bawah baharu sepanjang masa menjadikan Galaxy Z Flip 4 Samsung mencecah $851

Selepas melihat telefon boleh lipat perdana Samsung jatuh ke paras terendah sepanjang masa dengan Galaxy Z Fold 4 awal minggu ini, Amazon kini memindahkan penjimatan tersebut kepada pengalaman telefon pintar boleh lipat yang lebih kecil. Menandakan paras terendah sepanjang masa baharu, anda kini boleh menjaringkan telefon pintar Android Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB anda untuk $900. Walaupun anda telah membayar $1060 lebih kerap, Tawaran Hari Ini mengurangkan sebutan kami sebelum ini sebanyak $26 untuk menawarkan diskaun terbaik kepada anda. Terdapat jumlah penjimatan sebanyak $160 juga. Selain itu, tawarkan storan 128GB, yang kini berada pada paras terendah sepanjang masa $851 Harga biasa ialah 1000 dolar.

Galaxy Z Flip 4 baharu Samsung mengambil pendekatan kasual kepada peranti boleh lipat dengan reka bentuk yang diilhamkan oleh telefon sekolah lama. Di dalam reka bentuk muka ialah paparan 6.7-inci 120Hz Dynamic AMOLED yang dikuasakan oleh cip Snapdragon 8+ Gen 1 baharu. Di bahagian luar ialah paparan Super AMOLED 1.9-inci untuk menyemak pemberitahuan, yang juga berfungsi sebagai pratonton untuk mengambil swafoto menggunakan mana-mana dwi kamera 12MP. Bateri dalaman 3700mAhnya lebih besar daripada pendahulunya dan melengkapkan pakej yang boleh anda baca di sini.

Loceng Pintu Video Nest berwayar asal Google menawarkan rakaman 24/7 pada $100

Home Depot kini menawarkan Loceng Pintu Video Google Nest berwayar asal untuk $100 dolar. Biasanya dengan harga sekitar $150 hari ini, tawaran hari ini ialah 33% dalam penjimatan dan paras terendah sepanjang masa baharu. Ini adalah salah satu diskaun pertama dalam beberapa bulan dan kurang $113 daripada sebutan kami sebelum ini. Loceng Pintu Video Nest disepadukan dengan rumah pintar Google anda dan memantau balkoni anda dengan bantuan Assistant.

Ia menggalakkan makluman pintar tentang pergerakan dan orang, menjadikannya pilihan serba boleh untuk melihat siapa yang berdiri di depan pintu, jika pakej telah dihantar tepat pada masanya dan menjejaki aktiviti di luar rumah anda berkat penderia 1080p. Terdapat juga ciri rakaman 24/7, yang melengkapkan pakej yang boleh anda baca lebih lanjut dalam liputan kami.

TCL20 Pro 5G Android Telefon Pintar Datang kepada $300

Etalase rasmi Amazon TCL mempersembahkan telefon pintar Android 20 Pro 5G 256GB untuk 300 dolar. Turun $200 daripada kadar biasa, dan $15 dan $15 kurang daripada sebutan terakhir kami, tawaran hari ini sepadan dengan penurunan Amazon yang hanya kami lihat sekali. Dibuka kunci untuk digunakan dengan Verizon, AT&T dan T-Mobile, telefon pintar ini boleh berfungsi pada rangkaian 5G daripada Verizon, T-Mobile dan kedua-dua pembawa serta rangkaian LTE daripada AT&T bergantung pada orang yang anda sediakan untuk perkhidmatan.

Ia menggunakan pemproses mudah alih Snapdragon 750G 5G serta 6GB RAM untuk memberikan pengalaman yang hebat di sekelilingnya. FHD+ NXTVISION 2.0 AMOLED Dotch 6.67-inci juga membolehkan anda menonton kandungan dengan mudah dan menikmati apl kegemaran anda. Terdapat susunan empat kamera OIS 48MP di bahagian belakang juga, yang akan membantu anda mengambil foto dan video keluarga yang disimpan pada storan dalaman 256GB. Walaupun, jika itu tidak mencukupi, anda boleh mengembangkannya sehingga 1 TB lebih melalui mikroSD. Selami liputan pelancaran kami untuk melihat lebih dekat pada telefon pintar mesra bajet

Tawaran Perniagaan Terbaik

9to5Google Ia juga memantau tawaran pertukaran terbaik pada telefon pintar Android dan banyak lagi setiap bulan. Pastikan anda menyemak tawaran pertukaran terbaik bulan ini apabila anda memutuskan sudah tiba masanya untuk menaik taraf peranti anda, atau teruskan terus kepada rakan dagangan kami jika anda ingin mengitar semula, berdagang masuk atau menjual perkakasan terpakai anda untuk wang tunai dan sokongan. 9to5Google Sepanjang jalan!

Langgan 9to5Mainan Saluran YouTube untuk semua video terkini, ulasan dan banyak lagi!

Kajian Logitech Astro A30: Adakah ia alat dengar permainan terakhir yang anda perlukan? [Video]

Ulasan: WD_BLACK SN850X ialah SSD terpantas setakat ini pada 7,300MB/s [Video]

Drop + Lord of the Rings membawakan papan kekunci mekanikal Elvish dan Dwarvish ke koleksi anda

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *