Tayangan perdana filem kekecewaan di Disney+ bulan ini


Disney telah mengeluarkan treler baharu untuk filem asalnya yang akan datang MengecewakanIa akan tersedia untuk ditonton Eksklusif untuk Disney + Perkhidmatan penyiaran daripada 18 November 2022 seterusnya. Filem komedi romantik fantasi muzikal ialah a Sekuel langsung kepada filem 2007 Enchanted Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden dan Idina Menzel kembali dalam peranan mereka sebelum ini.

“Sudah lebih sepuluh tahun sejak Gisele (Amy Adams) dan Robert (Patrick Dempsey) berkahwin, tetapi Gisele telah kecewa dengan kehidupan bandar, jadi mereka memindahkan keluarga mereka yang semakin meningkat ke komuniti pinggir bandar Monroeville yang mengantuk untuk mencari kehidupan yang lebih imaginatif. . Malangnya ini bukan penyelesaian pantas yang dia harapkan.”

Filem Disney + mengecewakan

Suburbia mempunyai set peraturan baharu dan ratu lebah tempatan, Malvina Monroe (Maya Rudolph), yang membuatkan Gisele berasa lebih tidak sesuai daripada sebelumnya. Kecewa kerana bukan mudah untuk mencari kebahagiaannya selepas itu, dia beralih kepada keajaiban Andalusia Untuk mendapatkan bantuan, dia secara tidak sengaja mengubah seluruh bandar menjadi kisah dongeng yang benar dan meletakkan kebahagiaan masa depan keluarganya dalam bahaya. Kini, Gisele berlumba dengan masa untuk membalikkan mantra dan menentukan apa yang sebenarnya bermakna kebahagiaan abadi untuk dia dan dia keluarga.”

“Frustrated” dibintangi oleh Amy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays, Gabriella Baldacino, bersama Idina Menzel dan James Marsden. Diarahkan oleh Adam Shankman daripada lakon layar oleh Brigitte Hals dan cerita yang ditulis oleh J. David Steim, David N. Weiss dan Richard Lagravinez, dan diterbitkan oleh Barry Josephson, Barry Sonnenfeld dan Amy Adams, ‘Designated’, dengan Joe Berne, Sunil Berkasih , dan Adam Shankman sebagai penerbit eksekutif. Filem ini menampilkan lagu-lagu dengan muzik oleh komposer pemenang Anugerah Akademi 8 kali Alan Mencken dan lirik oleh penyair pemenang Anugerah Akademi tiga kali Stephen Schwartz, yang karyanya pada “Enchanted” telah memperolehnya tiga pencalonan Anugerah Akademi dan rakaman Alan Menken.

Sumber: Disney

Difailkan di bawah: Berita Hiburan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *