Telefon pintar Oppo A17 dilancarkan di Eropah


Oppo melancarkan telefon pintar baharu di Eropah, Oppo A17 dan telefon itu didatangkan dengan skrin bersaiz 6.56 inci yang menampilkan resolusi HD+ 1612 x 720 piksel.

Telefon ini dikuasakan oleh pemproses mudah alih MediaTek Helio G35 octa-core dan turut dipadankan dengan 4GB RAM dan 64GB storan.

Jika anda memerlukan sedikit storan tambahan, Oppo A17 dilengkapi dengan slot kad mikroSD dan peranti ini padat dengan bateri 5,000mAh.

Peranti ini dilengkapi dengan pengimbas cap jari yang dipasang di sisi dan turut dilengkapi dengan GPS dan WiFi dwi-jalur 802.11 a/b/g/n/ac.

Oppo A17 mempunyai satu set kamera, terdapat satu kamera di bahagian hadapan peranti dan dua kamera di bahagian belakang.

Pada bahagian hadapan telefon adalah kamera 5MP yang direka untuk mengambil swafoto dan membuat panggilan video. Di bahagian belakang telefon terdapat kamera utama 50MP untuk foto dan video. Terdapat juga kamera kedalaman 2 megapiksel.

Peranti ini juga akan datang dengan ColorOS 12.1 yang berasaskan Android 12 daripada Google dan akan dijual pada harga 179 euro di Eropah. Telefon ini akan tersedia dalam dua warna, hitam dan biru, dan kini tersedia untuk dipesan di beberapa negara di Eropah.

Sumber: GSM Arena

Difailkan Di Bawah: Berita Android, Berita Mudah Alih
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *