Telefon pintar TCL 40R 5G didedahkan


TCL telah melancarkan telefon pintar terbaharunya, TCL 40R 5G, dan telefon ini dilengkapi dengan paparan LCD IPS 6.6 inci yang menampilkan resolusi HD+ 1612 x 720 piksel.

Telefon ini dikuasakan oleh pemproses mudah alih MediaTek Dimensity 700 dan turut hadir dengan pilihan RAM dan pilihan storan.

Anda boleh memilih daripada 4GB RAM, 64GB storan, 4GB RAM dan 128GB storan, dan jika anda memerlukan storan tambahan, terdapat juga slot kad mikroSD untuk pengembangan.

Peranti ini dilengkapi dengan WiFi Bluetooth 5.1, 802.11 b/g/n, bateri 5000mAh dan dilengkapi dengan pengecasan pantas 15W.

TCL 40R 5G juga menampilkan pelbagai kamera, terdapat tiga kamera di bahagian belakang peranti dan satu di hadapan. Pada bahagian hadapan telefon adalah kamera 8MP yang direka untuk membuat panggilan video dan mengambil swafoto.

Di bahagian belakang peranti terdapat kamera utama 50MP untuk foto dan video, kamera makro 2MP dan kamera kedalaman 2MP.

Telefon ini akan tersedia dalam dua pilihan warna, Starlight Black dan Stardust Purple, dan akan dijual pada harga €240 di Eropah.

Sumber: GSM Arena

Difailkan Di Bawah: Berita Android, Berita Mudah Alih
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *