Tentrem atine, Habib Ali bin Alwi Assegaf Ndonga kanggo Liga Champions Persis 1 – Timlo.net


SOLO – Pengurus Persis Solo nganakake acara donga bareng kanthi irah-irahan “Sambernyawa Bershalawat” ing jaringan HUT 99 ing Padang Pamedan Mangkunegaran, Selasa (8/11) bengi. Upacara donga bareng iki dirawuhi dening manajemen, pelatih, pemain, pejabat lan ewonan suporter tim kebanggaan Kota Bengawan.

Pangarep-arepku ing umur 99, muga-muga kanthi niat lan semangat sing dhuwur kanggo Persis Solo bisa menang Liga 1,” piterange Habib Ali bin Alwi Assegaf sadurunge miwiti acara.

Kanggo mujudake impen gedhe, Habib Ali dhawuh, kabeh unsur tim Laskar Sambernyawa kudu nduweni niat lan pangarep-arep sing gedhe. Yen ora, kepinginan ora bakal kelakon.

“Aku wis weruh ing Stadion Manahan lawan PSIS Semarang, penonton saka mburi nganti pungkasan menehi panyengkuyung nganti para pemain padha bungah. Pangarep-arepku ora mung nyengkuyung, nanging supaya dadi tuladha supaya para pemain uga bisa nyengkuyung supaya padha seneng ing donya lan akhirat, amin,” ujare.

Sauntara kuwi, Asisten pelatih Rasiman kandha, ing umur 99 taun, Persis Solo wis pantes dadi klub paling apik ing Indonesia. Alasane Persis Solo nduweni akademi sing lengkap kanggo kabeh kelompok umur U-14, U-16, U-18 nganti tim putri.


Editor: Dhefi Nugroho




Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *