The Last Of Us mendarat di Sky 16 November


Sky telah mengumumkan bahawa The Last of Us akan berada di Sky Atlantic dan SEKARANG mulai 16 November, dan rancangan itu akan eksklusif untuk Sky di UK. Anda boleh menonton treler pertama untuk rancangan itu di sini.

Sky akan memainkan setiap episod pada masa yang sama seperti yang disiarkan di AS dan peminat yang arif akan dapat menonton tayangan perdana setiap minggu pada pukul 2 pagi waktu UK.

Berdasarkan permainan video popular dengan nama yang sama yang dibangunkan oleh Naughty Dog secara eksklusif untuk platform PlayStation®, The Last of Us akan tersedia di semua pasaran Sky termasuk UK, Ireland, Itali, Jerman, Austria dan Switzerland.

The Last of Us berlaku 20 tahun selepas kemusnahan tamadun moden. Joel, seorang mangsa yang berpengalaman, diupah untuk menyeludup Eli, seorang gadis berusia 14 tahun, dari zon kuarantin yang menindas. Apa yang bermula dengan pekerjaan kecil dengan cepat menjadi perjalanan yang kejam dan menyayat hati kerana mereka berdua mesti merentasi Amerika Syarikat dan bergantung antara satu sama lain untuk terus hidup.

Pelakon termasuk Pedro Pascal sebagai Joel, bintang yang sedang meningkat naik Bella Ramsay sebagai Ellie, Gabriel Luna sebagai Tommy, Anna Turf sebagai Tess, Nico Parker sebagai Sarah, Murray Bartlett sebagai Frank, Nick Offerman sebagai Bill, dan Melanie Linsky sebagai Kathleen, Storm Reed sebagai Riley, Merle Dandridge sebagai Marilyn, Jeffrey Pierce sebagai Perry, Lamar Johnson sebagai Henry, Kevon Woodard sebagai Sam, Graham Greene sebagai Marlon, dan Elaine Miles sebagai Florence. Ia juga dibintangi oleh Ashley Johnson dan Troy Baker.

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang The Last of US di Sky Atlantic dan SEKARANG di Sky di pautan di bawah.

Sumber Syurga

Difailkan di bawah: Berita Hiburan, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *