Tiada apa-apa yang menggembirakan penghalang telinga yang memfokuskan fesyenTiada apa-apa yang telah menggoda set fon telinga mereka yang seterusnya, yang akan mereka panggil Ear (stick). Ya, ia tidak akan menjadi hasil tanpa tanda kurungan yang tidak perlu untuk digunakan dengan nama syarikat yang mencabar dari segi bahasa..

Produk itu muncul di pertunjukan fesyen di London minggu ini bersama beberapa “pakaian rajut spiky popular” dari Chet Lo. Produk akan datang tidak lama lagi dan digambarkan sebagai ‘cahaya bulu’ dan ‘sangat selesa’ dengan ‘reka bentuk ergonomik’. Ia juga akan menjadi “luar biasa unik” menurut tweet dari syarikat itu.

Nama “stick” nampaknya digunakan pada sarung pengecas baharu, ditunjukkan dalam gambar. Jelas terdapat tunas baru untuk menyertainya juga, walaupun sukar untuk diketahui daripada imej yang Tiada apa-apa yang disediakan. Itu sahaja yang kami tahu sekarang, walaupun kami mendapat idea tentang apa yang tidak memberi inspirasi kepada teknologi itu. Ia adalah banyak kekasaran, pada dasarnya.

Satu halaman di laman web Nothing berbunyi: “Pakaian rajut runcing Chet Lo yang ikonik menolak sempadan apa yang telah dilakukan sebelum ini. Gaya klasik memenuhi kejuruteraan radikal. Dibuat dengan melanggar tradisi. Dicapai melalui teknologi dan ketelusan. Semua yang kami percayai. Suara yang kreatif . Kami mahu meraikannya.”

Ini akan menjadi produk ketiga syarikat, selepas Nothing Ear (1) dan Nothing Phone (1), yang dilancarkan awal tahun ini. The Nothing Phone telah menerima (1) ulasan empat bintang Ulasan Dipercayai Musim panas ini dibezakan oleh susunan LED yang unik pada panel belakang, yang boleh menunjukkan panggilan masuk dan pemberitahuan. Ia juga boleh menunjukkan tahap cas.

Max Parker menulis: “The Nothing Phone (1) ialah telefon Android jarak pertengahan yang baik yang tidak begitu menonjol daripada pasaran yang sesak melainkan anda peminat telus rupa yang telus.”Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *