Tiada fon kepala Ear Stick didedahkan


Tiada apa-apa yang diumumkan mengenai keluaran beberapa fon kepala baharu, Nothing Ear Stick, peranti ini merupakan versi abstrak Nothing Ear 1.

Nothing Ear 1 baru-baru ini telah dinaikkan harga daripada $99 kepada $149, dan Nothing Ear Stick akan dijual pada harga $99.

Teknologi sering menghalang. Yang kita nak alami. sensasi. perasaan. Telinga (tongkat) mengeluarkan dinding tersebut. Ini adalah teknik yang anda tidak boleh rasa. Jadi anda boleh mencuba semua yang lain.

rasa hidup. Bukan teknikal. Ini adalah untuk meningkatkan keselesaan. Direka secara ergonomik supaya tidak disedari oleh lebih 100 pasang telinga. Ringan. Dengar. Permainan. Strim. Dibuat untuk dipakai sepanjang hari.

Bunyi itu menjadi hidup. Kedalaman yang kaya. Ketinggian yang jelas. Butiran tebal. Cantik seimbang. pada sebarang kekerapan. Semuanya dimungkinkan dengan perisian pemacu dinamik tersuai yang terkemuka dalam industri.

segala-galanya. Tepat seperti yang anda sepatutnya mendengarnya. Tiada yang hilang. Perisian pintar mengesan kehilangan bass semasa memakai fon telinga dan melaraskan lengkung penyamaan ke tahap optimum. Untuk kedalaman tertusuk sepenuhnya. setiap masa.

Anda boleh mengetahui lebih banyak butiran tentang Nothing Ear Stick baharu di Nothing di pautan di bawah, dan peranti itu akan tersedia untuk dipesan mulai esok dan penghantaran pada 4 November.

Sumber tiada, tepi

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *