Tingkatkan produktiviti dan tumpuan anda dengan Ticktime Cube


Ticktime Cube ialah pemasa yang kecil tetapi serba boleh dan pemasa undur yang boleh digunakan dalam pelbagai cara untuk membantu meningkatkan produktiviti dan tumpuan anda. Dilancarkan melalui Kickstarter, projek itu telah mengumpul lebih $40,000 dengan baki 42 hari lagi terima kasih kepada lebih 700 penyokong. Pemasa mini boleh digunakan untuk belajar, bersenam, memasak dan banyak lagi.

Ikrar awal pada kadar istimewa kini tersedia untuk projek yang dilancarkan baru-baru ini dari sekitar $32 atau £29. (Mengikut kadar pertukaran semasa)menawarkan diskaun besar-besaran hampir 46% daripada harga runcit akhir, sementara crowdfunding sedang dijalankan di Kickstarter.

ciri-ciri

“Pengurusan masa sentiasa menjadi salah satu masalah terbesar kami apabila melakukan pelbagai tugas. Bagaimanakah anda menjadikan setiap minit berbaloi? Sebaik-baiknya mempunyai sesuatu yang kecil tetapi berkuasa untuk membantu anda dengan rutin harian anda. Manfaatkan setiap auns produktiviti dari setiap minit hari anda bekerja – dan masih ada masa untuk keluarga dan rakan. Ticktime Cube ialah pengurus masa muktamad anda untuk meningkatkan kecekapan dan produktiviti anda Adakah anda terganggu oleh perkara lain dan perlu menjeda kiraan detik untuk beberapa lama? Tiada masalah! Ticktime Cube boleh membantu anda dengan itu, cuma flip ia ke skrin hadapan, dan ia akan menjeda kira detik serta-merta .”

Tingkatkan produktiviti anda

Dengan mengandaikan kempen pembiayaan Ticktime Cube telah berjaya meningkatkan sasaran ikrar yang diperlukan dan projek itu berjalan dengan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka sekitar Disember 2022. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Ticktime Cube membantu meningkatkan produktiviti projek anda, jalankan video promosi Kurang.

“Jika anda tidak biasa dengan teknik Pomodoro, ia adalah kaedah pengurusan masa terbukti yang meningkatkan kecekapan dengan menggunakan pemasa untuk membahagikan kerja kepada tempoh masa, biasanya 25 minit, dipisahkan dengan rehat pendek. Tekan lama ikon cap jari di sebelah nombor 5 , dan pengiraan akan bermula Mengira detik secara automatik ke Pomodoro. Pemasa akan memberitahu anda untuk berehat 5 minit yang singkat setiap 25 minit bekerja supaya anda boleh lebih fokus dan meningkatkan kecekapan anda kemudian.

“Masa berlalu, seperti yang anda boleh lihat pada skrin belakang. Apabila anda bermain beberapa permainan papan atau dadu atau pada bila-bila masa anda ingin tahu berapa banyak masa yang anda gunakan, cuma flip ia ke skrin belakang, dan pengiraan akan bermula secara automatik .”

Untuk senarai lengkap semua ikrar kempen yang tersedia, matlamat lanjutan, media tambahan dan spesifikasi terperinci untuk membantu meningkatkan produktiviti anda, pergi ke halaman kempen crowdfunding Ticktime Cube rasmi dengan menyemak pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *