Treler dan tarikh keluaran siri TV Blockbuster


Netflix telah mengeluarkan treler untuk filem baharunya Siri TV blockbuster Semasa pengurus mendapati bahawa dia mengendalikan Kedai Video Blockbuster terakhir di Amerika. Perlukan siri TV itu ditayangkan di Netflix awal bulan depan dan tersedia untuk ditonton mulai 3 November 2022 dan seterusnya.

Bagi mereka yang tidak biasa dengan Blockbuster dan video, ia adalah penyedia perkhidmatan penyewaan filem dan permainan video Amerika melalui rangkaian kedai video globalnya. Malangnya, dengan pengembangan perkhidmatan seperti Netflix dan lain-lain, Blockbuster Entertainment dan 9,094 kedainya dan 84,300 pekerja dengan hampir 58,500 di AS dan 25,800 di negara lain telah bergelut untuk terus bertahan dan bersaing dengan teknologi penstriman baharu.

Tarikh Tayangan Siri TV Blockbuster

Netflix telah mengesahkan bahawa tarikh keluaran Blockbuster telah ditetapkan pada 3 November 2022.”Dalam baki permainan Blockbuster terakhir, seorang pengurus yang rajin bergelut untuk memastikan kedai videonya terbuka dan pekerja gembira di tengah-tengah persaingan dan emosi yang rumit.

Treler itu memperkenalkan kita kepada barisan kakitangan Timmy yang rancak, termasuk peminat lama Elisa (Melissa Fumero), watak ibu Connie (Olga Meredez), bakal pengarah Carlos (Tyler Alvarez), dan gadis di sebelah Hannah (Madeleine Arthur). Juga—the remaja comel kepada gadis sekolah Kayla (Camia Fairborn) dan pemilik kedai Percy (JB Smove). Mereka semua mungkin datang dari pelbagai lapisan masyarakat, tetapi mereka semua membawa banyak hati untuk memastikan enjin kecil itu berdengung.”

Sumber: Netflix

Difailkan di bawah: Berita Hiburan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *