Twitter ngagugat deui tunggakan nyéwa



jakarta

Twitter Digugat deui kusabab teu mayar sewa gedung. Waktos ieu giliran markas Twitter di London, Inggris, sareng San Fransisco, AS.

Di Inggris, gugatan ngalawan Twitter dibawa ku Crown Estate, badan anu ngatur portopolio harta tanah Raja Charles III. Tunggakan nyéwa dihubungkeun sareng kantor caket Piccadilly Circus di London, dina cara ngagawe sateuacan Pangadilan Tinggi Inggris.

Numutkeun hiji juru carios Crown Estate, tindakan hukum nuturkeun papacangan saméméhna sareng Twitter ngeunaan tunggakan nyéwa ruang kantorna di 20 Air Street, London. Diskusi antara dua perusahaan masih lumangsung, saur juru carios.

Salian markasna di Inggris, Twitter ogé dituntut pikeun henteu mayar nyéwa di markasna di San Fransisco. Gugatan éta diajukeun ku pamilik gedong, Sri Nine Market Square LLC.

Numutkeun gugatan, Twitter Pangmayaran nyéwa $ 3.36 juta pikeun Désémber 2022 sareng $ 3.42 juta pikeun Januari 2023 teu acan dibayar. Numutkeun kana Bloomberg News Rebo, markas Twitter sorangan aya di 1355 Market Street, kalayan dalapan lanté sareng aréa kantor 42,000 méter pasagi (25/1/2023).

Ieu sanés pertama kalina Twitter dituntut kusabab henteu mayar nyéwa gedong. Teu lila pisan, Twitter digugat ku nu boga wangunan di 650 California Street di San Fransisco pikeun $136,260 tunggakan nyewa.

pagawe teu lila Twitter Singapura ogé digusur ti kantorna di Gedong Héjo Kade pikeun henteu mayar nyéwa. Tapi aranjeunna diidinan deui ka kantor saatos Elon Musk mayar nyéwa gedong éta.

Pikeun alesan ngahemat biaya, Musk langsung maréntahkeun ngeureunkeun pamayaran sewa gedong. Musk maréntahkeun karyawanna henteu mayar karyawan Twitter dugi ka marios sadaya biaya perusahaan.

Tonton videona”Elon kasturi: Kuring bakal mundur lamun aya ngagantian cukup bodo
[Gambas:Video 20detik]

(vmp/fay)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *