XCreds menyediakan cara mudah untuk menyambungkan identiti awan anda kepada macOS


Apple at Work telah dibeli untuk anda oleh Jamf: Dapatkan penyelesaian pengurusan dan keselamatan yang lengkap untuk organisasi anda yang selamat untuk perusahaan, mudah untuk pengguna dan melindungi privasi peribadi dengan Jamf. Selain itu, anda akan mendapat sokongan hari yang sama untuk peningkatan sistem pengendalian Apple yang terkini, dan hari ini, lebih daripada 62,000 organisasi mempercayai Jamf untuk mengurus dan melindungi lebih daripada 27 juta peranti.

Garis antara log masuk ke Mac anda, log masuk ke aplikasi berasaskan awan dan log masuk ke pembekal identiti pastinya menjadi kabur sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Banyak organisasi telah menggunakan penyelesaian yang berkaitan dengan penyelesaian pengurusan peranti mereka dan penyelesaian ini berfungsi dengan baik. Terdapat satu lagi pilihan di pasaran sekarang yang dipanggil XCreds. XCreds ialah aplikasi ringkas yang bertujuan untuk memastikan kata laluan log masuk macOS anda disegerakkan dengan Azure Active Directory, Google Cloud, Okta, atau mana-mana kata laluan OpenID Connect.

Mengenai Apple @ Work: Bradley Chambers menguruskan rangkaian IT perusahaan dari 2009 hingga 2021. Dengan pengalamannya dalam mengatur dan mengurus tembok api gred perusahaan, suis, sistem pengurusan peranti mudah alih, Wi-Fi, 100 Mac dan 100 iPad, Bradley akan menyerlahkan cara Melalui mereka untuk pengurus IT Apple menggunakan peranti Apple, membina rangkaian untuk menyokongnya, melatih pengguna, cerita daripada parit pengurusan IT dan cara Apple boleh menambah baik produknya untuk jabatan IT.


XCreds boleh digunakan melalui sistem pengurusan peranti anda, jadi walaupun dengan Mac serba baharu, pekerja boleh log masuk dengan pembekal identiti awan mereka. Dengan log masuk pertama ini, XCreds akan mencipta direktori rumah secara automatik, dan pengguna boleh mula bekerja serta-merta. Video di atas menunjukkan betapa mudahnya untuk log masuk. Video menunjukkan memasang XCreds secara manual, tetapi seperti yang anda nyatakan, anda mungkin akan menolaknya melalui udara ke PC kerana ia terbina dalam penyelesaian pengurusan peranti anda.

Siapa Perlu Menggunakan XCreds 2.0?

XCreds 2.0 kelihatan hebat, dan dalam ujian saya, ia berfungsi sama seperti yang diiklankan. Anda boleh bertukar dengan cepat antara tetingkap log masuk awan dan tetingkap log masuk tempatan sekiranya anda perlu log masuk semasa di luar talian, melakukan penyelenggaraan akaun setempat, dsb. Tetingkap log masuk juga boleh disesuaikan sepenuhnya, jadi ia boleh digunakan dalam pelbagai persekitaran.

  • XCreds 2.0 boleh digunakan oleh perniagaan atau daerah sekolah besar dan kecil. Memandangkan ia boleh digunakan melalui penyelesaian pengurusan peranti anda, ia boleh berskala dengan cepat. XCreds 2.0 ialah projek sumber terbuka dan percuma, jadi ia boleh digunakan oleh perniagaan walaupun pada belanjawan yang paling ketat. Jika anda menggunakannya dalam persekitaran komersial, anda perlu mempertimbangkan untuk membeli sokongan. Apabila anda membeli sokongan, anda mendapat empat mesyuarat maya setiap tahun untuk membincangkan dan menambah baik penggunaan XCreds.
  • Sokongan XCreds untuk pendidikan dan organisasi kecil ialah $999 setahun
  • Sokongan XCreds untuk Pendidikan dan Perusahaan Besar ialah $4,999 setahun

Untuk pelan yang ditujukan kepada perniagaan kecil dan sekolah, anda mendapat dua permintaan sokongan setiap bulan dan masa respons tiga hari perniagaan. Untuk pelan Perusahaan, pelanggan mendapat sehingga lima permintaan sokongan setiap bulan dan masa respons hari perniagaan yang sama untuk tiket sokongan.

terkandung

Terdapat banyak penyelesaian untuk menyambungkan macOS kepada pembekal identiti anda pada tahun 2022, tetapi XCreds mungkin yang paling mudah di pasaran. Jika anda sedang mencari cara mudah untuk memudahkan pengalaman log masuk macOS anda dengan menyambungkannya kepada pembekal identiti awan anda, lihat XCreds.


Apple at Work telah dibeli untuk anda oleh Jamf: Dapatkan penyelesaian pengurusan dan keselamatan yang lengkap untuk organisasi anda yang selamat untuk perusahaan, mudah untuk pengguna dan melindungi privasi peribadi dengan Jamf. Selain itu, anda akan mendapat sokongan hari yang sama untuk peningkatan sistem pengendalian Apple yang terkini, dan hari ini, lebih daripada 62,000 organisasi mempercayai Jamf untuk mengurus dan melindungi lebih daripada 27 juta peranti.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *