Zotac ZBOX Edge CI342 mini PC Dilancarkan Secara Rasmi


Zotac secara rasmi melancarkan PC mini ZBOX edge CI342 baharu minggu ini yang menawarkan sistem komputer padat hanya setebal 32mm. Komputer yang disejukkan secara pasif tidak mengeluarkan bunyi kerana kekurangan peminat dan boleh disambungkan kepada sepasang monitor 4K jika perlu.

Dilengkapi dengan pemproses Intel Pentium N6415 6.5W, komputer barebones mempunyai dua slot DDR4-3200/2666 SODIMM yang mampu menerima sehingga 32GB memori. Sambungan lain termasuk sokongan untuk M.2 PCIe 3.0 x2 / SATA SSD, 3 x USB 3.1 (1 Jenis-C) bersama-sama dengan sambungan wayarles melalui kedua-dua Wi-Fi 6E dan Bluetooth 5.2 empat berwayar menggunakan sambungan rangkaian dwi gigabit.

Port PC mini ZOTAC ZBOX edge CI342

ZOTAC ZBOX Edge CI342 Mini PC

“Tiada bahagian bergerak memberikan peningkatan hayat dan prestasi senyap. Perkakasan penyejukan di pinggir ZBOX C Series adalah tanpa kipas sepenuhnya dengan casis pengudaraan yang baik. Dengan kad grafik Intel UHD bersepadu yang dipasangkan dengan HDMI 2.0b dan DisplayPort 1.2, Siri ZBOX C edge mampu resolusi 4K @ 60Hz atau paparan yang diperluas dengan dwi monitor supaya anda melihat lebih banyak lagi. Terima kasih kepada pemproses Intel Pentium 6.5W yang cekap tenaga, kelebihan ZBOX C Series mempunyai jejak karbon yang kecil, menjadikannya alat yang cekap kuasa untuk Aplikasi yang didayakan IoT dan tugas pengkomputeran setiap hari.”

PC mini ZOTAC ZBOX edge CI342

Lindungi laluan pantas dengan sama ada dwi Gigabit Ethernet berwayar atau dwijalur 802.11ax Wi-Fi 6E dan sokongan Bluetooth 5.2. Suite ketersambungan menjadikan sistem sebagai platform jauh yang ideal untuk pengkomputeran dan telekomunikasi mewah. Sokongan sehingga 32GB DDR4 memori Dan SSD M.2 mengekalkan reka bentuk peringkat rendah. Dalam beberapa langkah, anda boleh mengakses bahagian dalaman sistem dan menaik taraf memori dan storan untuk pengembangan mudah.”

Sumber: Zotac: Fanless Tech

Difailkan Di Bawah: Perkakasan
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *